Aktivitetsresor singlar. Att semestra ensam är trendigt: 7 av 10 svenskar har redan åkt på en singelresa

aktivitetsresor singlar

Resor för Aktiva

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering.

speed dating i torpa

För mer information se Aller Medias integritetspolicy. På många sätt är semesterresor anpassade för att man ska vara minst två. Till exempel single i lövånger man ofta betala tillägg för ett enkelrum.

Resor för singelresenärer - Singelresor Norden AB

Fast på senare år har researrangörer och charterbolag börjat inse att soloresenärerna är många och aktivitetsresor singlar att satsa på. När Michael Pannagel var nyskild åkte han på en gruppresa till Kina.

dejta i målilla

Gruppen bestod av 14 par — och Michael. Det hela kändes inte helt bekvämt och några år senare startade därför Michael resebyrån Singelresor som han är ägare och vd för.

Singelresor - Res i grupp som singel & träffa nya

Inga dejtingresor Namnet till trots så måste man inte vara singel, men alla som reser med Singelresor är ensamresenärer. Det är vanliga gruppresor till spännande resmål, skillnaden är bara att alla är singelresenärer, påpekar Michael. Men självklart händer det ändå att två personer finner varandra på en resa och så småningom blir ett par. Michael Pannagel är ägare och vd för Singelresor.

hitta en dam

Foto: Privat De flesta resenärer är födda på och talen, men resorna lockar även en del talister och personer födda på och talen. Jag vet inte riktigt vad männen gör, om de bara sitter hemma och tittar på tv, säger Michael. Som singelresenär kan det vara bra att ställa in sig på att våga ta lite initiativ för att lära känna de andra resenärerna.

  • Nyköpings s: t nicolai online dating
  • Vad händer i Sveriges avlånga land och vart kan jag vända mig för att kanske resa bort med någon eller varför inte själv.
  • Hitta nya vänner på en singelresa – så gör du! | Allas
  • Dating site hällevik
  • Vandringsresor & Aktiva resor med Go Active Travel

Fast en fördel är att man också kan vara lite mer passiv och få egentid om man önskar det. Man behöver inte anpassa sig lika mycket som när man åker med en partner.

Events, singelresor, fester och mer för alla er som är singlar!

Börja med Europa Singelresor erbjuder resor till både Europa och resten av världen, allt från aktiva semestrar med vandring eller skidåkning till resor med mer fokus på kultur. Michael märker hela tiden en ökad efterfrågan och att många återkommer.

Är man en ovan resenär kanske man inte ska välja Australien som första resa utan satsa på en resa i Europa.

fryksände romantisk dejt

Umgås mycket eller lite? Som ensamresenär bestämmer du själv.

Singelresor - Res i grupp som singel & träffa nya

Till exempel kan man oroa sig för vad andra tänker om aktivitetsresor singlar som ensamresenär. Det beror på att vi i grunden är väldigt sociala djur som är lite rädda för vad andra tycker om oss. Man kan få en känsla av att alla tittar på en, säger Dan Katz, psykolog och psykoterapeut.

Med inställningen att du är modig ökar chansen för att din solosemester blir en succé. Det menar psykologen och psykoterapeuten Dan Katz.

askim mötesplatser för äldre

Foto: Philip Håkansson. Men kanske är det tvärtom, att du uppfattas som modig och framåt om du vågar dig på att resa solo? Det är i alla fall en bra inställning att försöka ha om du vill komma iväg trots din oro. För en del är det helt okej att ligga i en solstol och läsa böcker själv i en vecka. Men annars är det som singelresenär aktivitetsresor singlar bra att ha planer på vad man ska göra, särskilt om du åker helt själv och inte på en gruppresa.

Om du vill resa och det aktivitetsresor singlar hindret är att du inte har någon att resa med så välj ett ställe eller en resa där du blir stimulerad. På en temaresa kan du möta andra med samma intresse.

dating sites i burlöv

Det kan till exempel vara en resa med ett tema, som vinprovning eller golf.

Se även