Dejt dansband

Dansbandet Date
Hej allihop. Hoppas att ni alla mår bra så här i advent. Det har nu gått ett helt år sedan vi råkade ut för en olycka på väg till en spelning. När olyckan skedde tänkte vi att vi skulle vara igång igen helgen efter. Det blev inte riktigt så… Förutom att bussen och mycket av utrustningen blev skrot så visade det sig att det även var personskador.

Jag vill ha en egen måne - Timo Räisänens nakna tolkning 0 min Hör Timo Räisänens gripande och nakna version av Ted Gärdestads tidlösa klassiker Jag vill ha en egen måne. Eva Rydberg solar helst på natten 4 min 22 sek Världen är full av olycksrisker och det är bästa att inte ta några chanser.

dejt dansband dating i stigtomta

Allra säkrast är det att sola i regnet. På natten. Det är dessutom mindre folk på stranden då.

dejt dansband mötesplatser för äldre i vittinge

Precis ditt fotbollslag är bäst 2 min 45 sek Timo Räisänen sjunger en ekumenisk fotbollshymn. Eftersom alla fans älskar sitt eget lag på precis samma magiska sätt.

dejt dansband dejtingsajt skärholmen

Bonusklipp: Utvandrarna får Siw att böla 5 min 52 sek I detta bonusklipp från Lillelördag kan Siw Karlsson inte hålla ihop när hon pratar om handlingen i utvandrarserien dejt dansband Karl-Oskar och Kristina. Galna pristillägg på lågprisflyget 3 min 23 sek Per Andersson vill boka ett lågprisflyg till London men det blir dyrare än planerat när flygbolagets Eva Rydberg förklarar om alla pristillägg.

Det blir både vingtaxa, sittillägg, andningsavgift. Först ut är en man helt utan avståndsbedömning, följt av en gäst som har hemligheten bakom evigt liv samt slutligen en kille som blir full på punschpraliner.

dejt dansband dejt listerby

Andreas Weise pusslar ihop gårdagens fylla 2 min 48 sek En kebab i fickan, försvunna nycklar och en stulen vägkon i hallen. Andreas Weise sjunger en låt om att öppna minnesluckorna och reda ut vad som egentligen hände igår.

dejt dansband dejtingsajt tysslinge

Rachel Mohlin som sufflösen som lägger sig i 4 min 18 sek Det visar sig svårt att spela ett allvarligt drama när sufflösen kommer inrusande mitt dating sweden södra åsunda pjäsen och lägger sig i oavbrutet.

Men det blir roligt. Den politiskt korrekta vikingen Näver-Benny 0 min En riktigt, riktigt gammal ballad om Näver-Benny som var tusen år före sin tid. Han var vegan, pacifist och källsorterade redan på vikingatiden.

  • På dejt järvsö
  • Dating sweden alsen

Lotta Engberg sjunger Pär var inte där 2 min 23 sek En svängig låtklassiker som gjordes känd dejt dansband Siw Malmkvist. Pär hittar ständigt nya kvinnor så hon måste byta hårstil för att locka honom tillbaka.

Se även