Dejta jurist

Karlsson, Kjell

Redan i termin hitta sex i farhult- jonstorp blev jag rekommenderad att söka studentjobb på Setterwalls.

Dejta i sommar - bästa tipsen - Nyhetsmorgon (TV4)

Jag arbetade sedan extra på Setterwalls under resten av studietiden. Efter examen började jag arbeta på Setterwalls innan jag satt ting på Stockholms tingsrätt.

sveriges största dejtingsajt gratis

Att börja på Setterwalls är ett beslut jag aldrig har ångrat. Det är snart 15 år sedan idag. Sedan dess har jag hunnit med att få tre barn, Mira, Klara och Axel.

nödinge- nol dating

När jag var föräldraledig för tredje gången funderade jag mycket på livet och vad jag ville med min karriär. Jag kom fram till att jag verkligen älskar mitt jobb som advokat och rådgivare.

ant to work with us?

Jag älskar att fortfarande få knäcka juridiska frågor men allra mest älskar jag att få ge råd och hjälpa människor. Vidare tycker jag att ledarskap är särskilt roligt och jag älskar att se medarbetare utvecklas.

dating site kolbäck

Vad gör Setterwalls unikt, varför är du delägare dejta jurist här? Jag är delägare på just Setterwalls eftersom det alltid har varit en härlig stämning här.

släp par söker man

Jag har svårt för hierarkier och människor som behandlar människor olika beroende på vem de är och vilken titel de har. Jag har alltid känt att alla på Setterwalls behandlas lika och med samma respekt. Det är en av de viktigaste anledningarna till att jag blev delägare just här.

  • Louise Meijer, grundare av priset, anser att jurister har en viktig roll i samhällsdebatten.
  • Kunderfarenheter Case advokatbyråt: Att skydda nya kundkontakter Det svenska Advokatsamfundet ålägger advokatbyråer att säkra att elektronisk kommunikation sker krypterad om klienten så önskar.
  • Advokatsamfundet - Person details

Var vill du se Setterwalls framåt? Jag vill se att Setterwalls fortsätter sträva efter att ständigt bli bättre såväl för klienter som medarbetare.

Här är de bästa krogarna att ragga på i Stockholm

Jag vill att vi fortsätter arbeta med ledarskapsfrågor och ser till att vara en arbetsplats där alla trivs, mår bra och känner att de verkligen utvecklas som jurister men också som människor. Att vi ska vara en modern byrå där det är självklart att man ska kunna kombinera arbete med familj. Det roligaste med ditt jobb? Variationen på arbetsuppgifter, det snabba tempot och servicerollen gentemot klienter.

”Fler jurister borde delta i samhällsdebatten”

Hur kom du i kontakt med SW? Jag kom i kontakt med Setterwalls först via en arbetsmarknadsmässa i Lund under min andra termin på juristprogrammet. Jag fick ett väldigt bra intryck av byrån och våren sökte jag därför praktik hos Setterwalls Göteborg och fick en plats i deras tvistegrupp. Jag trivdes väldigt bra så när examen närmade sig två år senare fanns det inga tvivel om vart jag ville söka, men denna gång blev det till transaktionsgruppen på Göteborgskontoret.

Jag började arbeta som biträdande jurist i bank- och finansgruppen.

Jag är fortfarande kvar i det teamet men över tid har jag även kommit att arbeta med bolagsrättsliga frågor och företagsförvärv dejta jurist. Jag upplever att kombinationen medför att jag ständigt möts av utmanande arbetsuppgifter med en hög grad av omväxling.

rimbo dejta

Numera är jag advokat och över tid har jag övergått mer och mer från att lära mig att arbeta som jurist och med juridik något jag självfallet fortfarande lär mig — den resan slutar aldrig till att projektleda och handleda yngre kollegor i yrket, vilket jag verkligen tycker är roligt. Jag har även kommit att lägga mer och mer tid på att försöka bidra till att utveckla Setterwalls som affärsjuridisk advokatbyrå och som arbetsplats.

ky is the limit.

Vad krävs för att lyckas i din roll? Jag tror att det finns flera svar på den frågan, dvs. För min egen del är svaret en utmanande vardag, fokus, roliga arbetsuppgifter och dejta jurist läs: glädje på jobbet samt en hög grad dejta jurist teamkänsla.

Lyckligtvis har jag mycket duktiga och trevliga kollegor, vilket på många sätt bidrar till att jag ser fram emot att gå till jobbet och till att jag utvecklas. Att jag och mina kollegor, tillsammans med våra klienter, får arbeta med utmanande ärenden och projekt som sätter spår i samhället och som ofta kräver att man gör sitt bästa.

På Setterwalls utvecklar man en spetskompetens som ständigt prövas i komplexa situationer, så den boxen är inte svår att pricka av. Det som gör arbetet särskilt roligt är att man delar utmaningar och utveckling med såväl kollegor som klienter, landsbro dejta kvinnor man gemensamt lyfter varandra och löser utmanande problem.

”I ridsport tävlar kvinnor och män på lika villkor”

Det dejta jurist en rolig vardag för mig. Ett av våra studentevenemang där vi bjuder in studenter till kontoret och presenterar olika verksamhetsgrupper och minglar med studenter.

timmele träffa tjejer

Ett superbra tillfälle att ställa alla dina frågor och få en bild av Setterwalls som arbetsgivare. Personerna som jag fick träffa då gjorde ett starkt intryck på mig och det kändes därför självklart vart jag skulle söka mig. Hur har din resa på Setterwalls sett ut?

Se även