Hsp dejting.

Är du högsensitiv HSP (highly sensitive person)? - om högkänslighet

hsp dejting

Är du högkänslig, singel hsp dejting letar efter kärlek på krogen eller gymmet? Glöm det.

”Det är så här vi är”

Allt om högkänslighet listar de bästa platserna att hitta rätt i dejtingdjungeln. Det finns mycket att, som högkänslig person, vinna på att ha en kärleksrelation med en annan högkänslig.

Där känner sig båda två äntligen förstådda. Konflikterna tenderar att vara färre och de gemensamma intressena fler.

Det menar i alla fall psykologen, forskaren och författaren Elaine Aronsom var först med att mynta begreppet högkänslighet på talet. Men var hittar en då andra likasinnade?

Veronicas viktiga uppmaning: "11 saker du behöver veta om du älskar en högkänslig person"

Istället är det mer troligt att högkänsliga personer hittas på konstkurser, poesiläsning, konserter och andliga retreats. Ett bra tips är att tänka på vad du själv tycker om.

English Är du högsensitiv HSP highly sensitive person? Man tar helt enkelt in fler intryck och bearbetar dem på ett djupare sätt än andra människor gör. Därför kommer man som högkänslig lätt att känna sig överstimulerad och få lust att dra sig tillbaka från sammanhang där det händer många saker på en gång. Andra kan lätt uppfatta en HSP som pjoskig, överkänslig eller osällskaplig eftersom han eller hon fortare blir trött och ofta lämnar sällskapet före de flesta andra. Man behöver bara kasta en blick på en sida med jobbanonnser.

Gillar du opera- och balettföreställningar så är chansen stor att andra högkänsliga också gör det. Fixa första dejten redan på plats Hur inleder du då en konversation med den som du har spanat in?

hsp dejting

Börja med att säga något om oljudet eller andra intryck där ni har träffats. Kom sedan överens om att gå därifrån, kanske på en promenad, och ni är på god väg. En promenad på en lugn plats är en utmärkt första dejt för högkänsliga.

hsp dejting

Foto: pexels. Du kan hsp dejting lyssna i Iphones app Podcaster, i appen Acast eller i din favoritapp.

  1. Dejt aktiviteter i forsbacka
  2. Med rätt uselt resultat.
  3. E-post I ett Facebookinlägg med delningar skriver Veronica Nickie Schmidt, 54, om hur det är att vara en HSP-person — och vad man ska tänka på om man är ihop med en.
  4. Dejta mig

Se även