Mellerud single, Mellerud Nordiska Tomtemuseet Hotels

Melleruds Utmärkta Pilsner | Systembolaget

Grünbelag entfernen von Steinen und Co - Unser FAZIT zum Mellerud Algen- \u0026 Grünbelagentferner

Startsida Nyheter Ekologiska Melleruds Utmärkta Pilsner i ny skepnad Ekologiska Melleruds Utmärkta Pilsner i ny skepnad 19 november, Henric Madsen Melleruds Utmärkta Pilsner har anor från småskaligt hantverk och bottnar i svensk pilsnertradition från början av talet.

Det är en god, okomplicerad och ekologisk pilsner som passar utmärkt till mat. Som komplement till den klassiskt bruna flaskan kommer nu Melleruds Utmärkta Pilsner att finnas som 44 cl-burk i Systembolagets fasta sortiment från den 1 december.

mellerud single

Hos Melleruds Pilsner tror man på att hålla det äkta. Med siktet inställt på ett sekel i taget lutar man sig tillbaka och öppnar en kall pilsner när snabba trender flyger förbi. För att fler ska kunna njuta av Melleruds Utmärkta Mellerud single gör man den tillgänglig vid fler tillfällen och lanserar en burk på 44 cl.

mellerud single

Burken är ett mellanting mellan de klassiska 33 cl- och 50 cl-formaten och syns vanligtvis mer frekvent utanför Sveriges gränser. Designen bjuder på stilren elegans som känns jordnära och pryds likt originalflaskan av ett fotografi taget vid sekelskiftet från tågstationen i Mellerud.

mellerud single

Se även