Singlar hultsfred

Hultsfredstjejen släpper sin första singel:

Hultsfredstjejen Ardiana Gimolli har hållit på med musik sedan barnsben.

singlar hultsfred

Annons: Ardiana Gimolli, singlar hultsfred fyller 20 år i sommar, har haft musiken vid sin sida sedan födseln. Som ettåring sjöng hon nämligen sig själv till sömns och som nioåring publicerades hennes första cover på Youtuve och som tolvåring fick hon sitt första piano och skrev sina egna låtar.

Hultsfredsfestivalen '97 Hultsfred Festival 1997 Part 1 ZTV 20 sept 1997

Vid midnatt släppte hon sitt första egna material på Spotify. Jag hoppas verkligen att de som följer min musik kommer gilla den och att andra bli introducerade till min musik, säger Ardiana Gimolli.

Personerna i området har i snitt kronor Taxeringskalendern — se exakt vad grannar och kollegor tjänar.

Jag började med den förra året och nu i februari blev den äntligen klar, säger Gimolli. Har du fler låtar på gång?

Här finns Kärleken, Nya Vänner, Gemenskap, skratt och upplevelser, stöd och hjälp tillsammans med singlar i hela landet genom att delta och aktivera dig på olika sätt. Vi på Singel i Sverige vill skapa trygghet, förtroende och tillit. På Singel i Sverige är det tillåtet att vara sig själv. Alla åldrar är välkomna. Man vet aldrig förrän man prövat.

Gimollis dröm är att kunna leva på musiken och få möjlighet att turnera och känna kontakten med publiken. Jag ser fram emot flera möjligheter inom min karriär.

singlar hultsfred

Jag kommer vara mellanakt för Imagine Sweden i Kalmar i slutet av mars och jag har planerat att framföra min nya singel live. Sveriges Radio P4 Kalmar ska spela min låt på fredag.

singlar hultsfred

Klicka här för att lyssna på Ardiana Gimollis första låt.

Se även