Mc singlar. Hojåkande singlar checkar in – Västerviks-Tidningen

Flickor US Open resultat, Tennis Flickor - Singlar - elrincondebarrachina.com

Hojåkande singlar checkar in Hojåkande singlar bildades förra året och har idag runt medlemmar.

romme dating sweden

Men målet med gruppen är inte att hitta en partner. De ingår i lägret Hojåkande singlar, en facebookgrupp för de som vill ha någon att åka motorcykel med.

singel kvinna i funbo

Gruppen startade i april förra året och har nu runt medlemmar från hela Sverige. Men sen var det någon som sa "varför finns det ingen grupp för singlar", säger Ann Grönqvist, en av de hojåkande singlarna från Skövde.

En svensk podcast om punk och alternativscenen samt allt däromkring. Milestone

Efter ett tag bildades gruppen. Motorcyklister som är singlar har inte alltid någon att åka tillsammans med. Men genom facebookgruppen kan de få tag i någon, för en åktur eller en fika och lite skitsnack.

torsåker speed dating

Och vi mc singlar en väldigt bra gemenskap, säger medlemmen Regina Pettersson, Ludvika. Men trots att ett förhållande inte är medlemmarnas mål, har det hänt att deltagare har träffats och blivit kära.

dejt fyller år

På Hojrock befinner det sig 50 människor med virkade band. Den snabbt växande gruppen mc singlar inga speciella möten utan allt sker spontant. Om man är ute och åker kan man höra av sig, om man skulle behöva en sovplats eller vill ha någon att åka med, säger Regina Pettersson.

Men de hojåkande singlarna håller även ihop på vintern. Så jobbar vi med nyheter.

romantisk dejt älmhult

Se även