Skultuna single. Skultuna MTB & Parkour skillpark | Trailforks

Öppettider

Share Tweet Skultuna Mässingsbruk grundades av Karl IX år och i över år har Skultuna tillverkat föremål av mässing, alltid med samma känsla för tidlös design och tidlös kvalitet. Inom herrmode är Skultuna främst för sina tidlösa manschettknappar, armband och smycken.

Senaste inläggen

Även inom inredning har Skultuna en mängd snygga prylar. Nu meddelar Skultuna att de snart lanserar en smyckeskollektion i samarbete med designern och konstnären Martin Bergström. Ny kollektion — Skultuna Opaque Object Den internationellt erkända designern och konstnären Martin Bergström har med sitt unika design- och formspråk skapat en tidlös smyckeskollektion tillsammans med Skultuna, Opaque Object, inspirerad av rymdens atmosfär och växten Bolmört.

brunflo dejting arvika östra dejting

Opaque Objects lanseras den 24 november och finns bland annat att köpa i Skultunas Concept Store i Stockholm, Göteborg samt online. Exklusiva smycken för män och kvinnor Skultunas Mässingsbruk inledde för ett år sedan ett samarbete med den skultuna single designern och konstnären Martin Bergström.

på dejt säbrå kvinna söker man gladhammar- västrum

Projektet, om en unik smyckeskollektion, har säve träffa singlar utvecklats och organiskt växt fram tillsammans med Skultunas designteam. Den nya kollektionen, Opaque Objects, består av exklusiva halsband, armband, örhängen, manschettknappar och ringar för herr, dam samt unisex. I sitt skapande har Martin använt sig av mässing och silver, som är Skultunas blanka och klassiska signum.

En vacker design från Skultuna Publicerad Mässing är ett fantastiskt vackert och gyllene material.

Samtliga smycken kommer i tre utföranden: guld, silver och mattsvart. Ytterligare en ny kollektion för hemmet på väg Samarbetet mellan Martin Bergström och Skultuna är långsiktigt och redan nästa år lanserar de tillsammans med en kollektion för hemmet. Jag grävde i Skultunas arkiv och fann historien om platsen och omgivningarna runt Skultunas bruk samt fick svar på varför Karl IX valde just denna plats för att anlägga mässingsbruket.

Det angivna värdet är för litet.

Mystiken med gravplatserna från Järnåldern, närheten till Svartån och de djupa skogarna, historien och traditionerna runt bruket inspirerade till att knyta det samman med min design och estetik. Arkiven skultuna single mig bland annat till en meteorit som slog ner några mil från Skultuna den skultuna single juni Meteoritnedslaget skedde kring klockan Martin har byggt alla produkter i modeller, som sedan har överförts digitalt. Under skapandet av kollektionen hittade Martin sin favoritblomma Bolmört, som blev utgångspunkten till halsbandet.

Själva strukturen är inspirerad av Bolmörtsfröna, som ligger i jorden i hundra år för att vänta på att kanske få gro.

västernorrland dejting dating app i råda

Att få vara en del av traditionen och ta med den in i framtiden med är mycket hedrande. Med en levande historia som är öppen för bäraren att skapa är Opaque Object en tidlös kollektion — något skultuna single bevara och älska, fortsätter Martin Bergström.

Chunky Necklace, ONE SIZE

Öppnar för nya marknader Samarbetet mellan Martin Bergström och Skultuna är en synergi som öppnar för nya marknader och möjligheter. Båda har lång erfarenhet av exklusiv design och skapande av klassiska och stilrena smycken som ska hålla över lång tid.

på dejt bara göra på dejt i husie och södra sallerup

Martin har lyckats få med Skultunas blodomlopp i formgivningen, säger Viktor Blomqvist, vd Skultuna. Kollektionen finns även online www.

Nikon D3100 DSLR Basic beginner tutorial training Part 1

Pris från kronor. Skultuna Mässingsbruk grundades av Karl IX år och är fortfarande beläget på exakt samma ställe i Västmanland. I över år har Skultuna tillverkat föremål av mässing, alltid med samma känsla för tidlös design och tidlös kvalitet skapar Skultuna idag morgondagens antikviteter i samarbete med den internationella designereliten.

singlar i bureå singlar i harplinge

Se även